C4U-Page-header-image-jongeren

Je eigen personal coach, hoe vet is dat?!

Heb jij ’s morgens als je wakker wordt vaker het gevoel dat je je het liefste zou willen omdraaien? Niet omdat je lui bent, maar omdat je er als een berg tegenop ziet om naar school of stage te gaan? En vind je het moeilijk daar met je ouders, opa, oma, of je vriend(inn)en over te praten? Of zijn er misschien andere dingen waar je je zorgen over maakt? Gaat het bijvoorbeeld thuis niet helemaal lekker? Voel je je onzeker of word je snel boos?

Blijf er dan niet mee rondlopen, maar weet dat er mensen zijn die jou heel graag willen helpen. Zoals de coaches van Coach4U. Ja, je leest het goed. Een coach. Jouw eigen personal coach zeg maar. Hoe vet is dat?!

Iemand die naar je luistert en je helpt

Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft wel eens een baaldag. Maar als dat gevoel té lang blijft knagen en zelfs zo erg wordt dat je bijvoorbeeld liever vandaag dan morgen stopt met je opleiding, dan maken we ons zorgen. Dan is het belangrijk dat er iemand is die naar je verhaal wil luisteren en jou op weg kan helpen. Die je even helpt overzicht te krijgen, een andere blik geeft op jouw blik op de wereld.

Wie ben jij? En wie zijn wij?

Coach4U is er voor jongeren van 13 tot pakweg 23 jaar die het om allerlei redenen even ‘helemaal gehad hebben’ met school, stage of werk. Of die het allemaal even niet meer zien zitten. Met een coach van Coach4U kun je open en in alle vertrouwen praten over dingen waar jij mee in je maag zit. Gebeurtenissen of omstandigheden die jou onzeker, bang of boos maken. Onze coaches zijn eersteklas luisteraars.  Zij krijgen daar trouwens niet voor betaald, maar doen dat geheel vrijwillig. Gewoon, omdat ze het fijn vinden om jongeren zoals jij een steuntje in de rug te geven.

Hoe werkt dat?
Ben je tussen de 13 en 23 jaar en woon je in de Westelijke Mijnstreek? Spreekt onze hulp je aan, en denk je dat een personal coach iets voor jou is? Wacht dan niet langer en neem contact op met Coach4U.

Wij nodigen je dan uit voor een korte kennismaking. Vertel ons dan wie je bent, wat je zoekt, en wat je het liefste zou willen. En wat je vooral niet (meer) wilt! Dan gaan wij voor jou op zoek naar een coach die het beste bij jou past. Jij bepaalt of het een match is of niet! Daarna spreek je met je coach af, en bepalen jullie hoe vaak jullie elkaar treffen, waar dat zal zijn, maar ook wanneer de match ‘af’ is.


Kan ik met alle problemen bij Coach4U terecht? 

Tijdens de intake spreek je met de coördinator door waarom je hulp zoekt. Hij/zij zorgt er dan voor dat je de juiste hulp krijgt. In de meeste gevallen is dat een coach. Maar als er problemen zijn die echt specifieke hulp nodig hebben (verslaving, agressie, etc.) zorgen we ervoor dat een ervaren professional ons helpt, of het van ons overneemt. En misschien kom je later bij ons terug als die begeleiding al een stuk op de rit is!


Waar vind ik jullie?

Bij Contact vind je al onze contactgegevens. Bellen, mailen, bezoeken, het kan allemaal. Maar ook volgen! Kijk daarvoor eens op onze Facebookpagina!