Coach4u doet meer dan alleen coaching geven.

Wij werken nauw samen met onderwijs- en zorginstellingen in de Westelijke Mijnstreek. Door gastlessen te geven op verschillende middelbare scholen laten wij de jongeren kennismaken met Coach4u. Niet alleen brengen we jongeren in contact met onze coaches maar brengen we ze ook in contact met andere jongeren die tegen dezelfde of soortgelijke problemen aanlopen.

Coach4u geeft naast coaching aan jongeren ook gastlessen op scholen.

In deze gastlessen laten we de jongeren kennismaken met Coach4u en wat wij voor hen kunnen betekenen. Dit doen wij aan de hand van een interactief vragenspel. De vragen in het vragenspel zijn vrij luchtig. Het zijn vragen over bijvoorbeeld persoonlijkheid, hobby’s, dromen en blunders. Wel zijn het vragen waar wellicht niet elke leerling zomaar een antwoord op heeft. En dat is ook niet erg. De onderwerpen die terugkomen in de vragen zijn onderwerpen waarmee de leerlingen naar ons toe kunnen komen. Dus niet alleen maar zware onderwerpen, maar ook luchtige dingen wanneer ze gewoon iets kwijt willen of advies nodig hebben.

Daarnaast is het goed om met leeftijdsgenoten over deze onderwerpen te praten. Het zet de leerlingen aan het denken, waarna ze misschien wel met nieuwe vragen komen. Hierdoor kunnen er interessante gesprekken ontstaan.

Word jij onze frisse jongerencoach?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.