Hey, het is oké om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt.

Ja, dat is het echt. Want soms zit je zo vast in je eigen hoofd of in een situatie, dat je er even niet in je eentje uit kan komen. Dan is het superfijn als je er niet alleen met iemand over kan praten, maar ook nog eens samen kijkt hoe je verdere stappen kan gaan maken.

Wij zijn er voor je. No matter what.

Columbus vond Amerika ook niet in z’n uppie. Soms heb je gewoon even hulp nodig. Een steuntje in de rug. Om dat te bereiken, wat je graag wilt bereiken. Daarom werken wij met een groot team energieke (én vrijwillige) coaches om jou te helpen die next step te maken.

Met welke issues kan ik bij jullie terecht?

Je kunt je over van alles druk maken en er bestaan veel verschillende lastige situaties. Er zijn dus niet specifieke issues te benoemen, waarmee je bij ons terecht kunt. Het is heel erg breed. Misschien zie je jouw cijfers teruglopen op school? Heb je totaal geen zin meer in het werk wat je nu doet? Wil je iets doen aan je onzekerheid en steviger in je schoenen staan? Is er thuis iets vervelends gebeurd? Of jouw probleem gekoppeld is aan studie, werk of zich voortdoet in de privésferen, het maakt niet uit. Wij willen jou helpen.

Heb je een probleem, waarbij echt specifieke hulp is benodigd (zoals bijvoorbeeld verslaving en agressie)? Dan kunnen we nog steeds te hulp schieten. We schakelen dan een ervaren professional in die jou kan ondersteunen of die het verder van ons overneemt. Wie weet, kom je later dan bij ons terug!

Welke coach krijg ik toegewezen?

Om even duidelijk te zijn: Jij krijgt geen coach toegewezen, jij maakt een match met een coach. Wij geloven erin dat jij jezelf veel beter ontwikkelt als dit samen is met iemand met wie je goed klikt. Na een kennismakingsgesprek met jou, bekijken we nauwkeurig wie het beste bij jou past als coach. Vervolgens ontmoet jij jouw coach om te checken of ons gevoel klopt. Zie het als een kleine speeddate. Geen match? Dan zoeken we verder, totdat er iemand aan jou zijde staat bij wie jij je vertrouwd en veilig voelt.

Hoe ziet een traject er precies uit?

Als jij je bij ons aanmeldt, willen we je eerst leren kennen. Waarmee zit je precies? Waarbij heb je hulp nodig? Dat is de eerste stap. Vanuit deze stap kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en beginnen we onze zoektocht naar jouw matching coach. Is deze gevonden? Dan ga je jouw traject samen verder vormgeven. Waar wil je exact aan werken? Hoe vaak per week of per maand denk jij ondersteuning nodig te hebben? Wanneer is jouw doel bereikt? Allemaal zaken die je bespreekt en die je samen vastlegt.

.

Het kan zijn dat jij je na de eerste weken toch niet helemaal happy voelt bij jouw coach. Misschien klikt het niet zo goed, zoals je eerst dacht. De eerste vier weken gelden daarom als kleine proefperiode. Zo kun je aanvoelen of het écht gaat werken met jouw coach.

Wanneer jouw traject is afgelopen? Dat bepaal je helemaal zelf. Wanneer jij samen met jouw coach het gevoel hebt van ‘wauw, ik ben er nu!’, dan is dit jouw eindpunt. Dit is helemaal aan jou. No rush, het gaat op jouw eigen tempo.

Ready for change? Meld je aan voor een traject!

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Of gewoon om jouw vragen te beantwoorden. No pressure!