Image Alt

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van deze begeleiding?

Er zijn geen kosten verbonden aan een coachingtraject.

Wie kan jongeren aanmelden?

Iedereen kan aanmelden, jij zelf of je ouders, je mentor op school etc.

Waar meld ik mij als een jongere aan?

Je kunt je aanmelden bij Partners in Welzijn, tel 046 4575700. Vraag naar Beroepskracht van Coach4U. Zij belt zo snel mogelijk terug.
Verder kun je je via onze site aanmelden, onder Contact vind je een aanmeldingsformulier. Je kunt je ook per mail aanmelden: info@coach4u.nl

Wat gebeurt er als ik mij aangemeld heb?

Beroepskracht neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een eerste gesprek. Daarin bespreken jullie waar je mee zit, waar je aan wilt werken en wat voor soort coach je zou willen hebben. Daarna volgt een eerste kennismakingsgesprek met je coach. Je kijkt of het klikt en spreekt voor een volgende keer af voor een volgende afspraak.

Hoe snel heb ik een coach?

Als alles snel geregeld kan worden, kun je al binnen 3 weken een coach hebben.

Wat voor een coaches hebben jullie?

Wij hebben allerlei coaches. Man, vrouw, jong, oud, ervaring met bv pesten, school, ervaring met schulden, autisme etc. Kijk ook maar onder foto’s op de pagina ”Wie zijn wij”.

Wat als je toch geen klik hebt met een coach?

We proberen altijd een geschikte coach voor je te vinden. Maar als het toch niet blijkt te klikken, geef dat dat aan bij Beroepskracht  en we zoeken een andere coach voor je. 

Wie worden ingelicht over mijn coaching? Wat krijgen zij te horen?

Wanneer je jonger bent dan 16 jaar moeten je ouders toestemming geven voor de coaching. Degene die je aangemeld heeft wordt elke 2 maanden alleen ingelicht of de begeleiding nog loopt en niet meer. Alles wat je met je je coach bespreekt blijft tussen jullie!

Wat wordt er van mij verwacht?

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, dat je graag wilt om begeleid te worden. Onze coaches willen je graag helpen, maar alleen als jij er open voor staat. Het is onze ervaring dat als je het doet voor een ander het niet werkt.

Wij zijn er voor al jouw vragen!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog met enkele vragen zit over onze manier van werken, onze coaches en de trajecten die wij met jou of een jongere aangaan. Daarom geven wij hier een overzicht van enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We beantwoorden jouw vraag graag.